sobota 1. prosince 2018

Dárkový voucher na Bachovu terapii

I letos jsem se rozhodla nabídnout před Vánoci dárkový voucher na Bachovu terapii, který budete moci věnovat blízkým pod stromeček. Voucher bude po zaplacení zaslán emailem jako pdf s unikátním číslem či jménem obdarovaného. Vánoce jsou jen jednou v roce, ale dárky se hodí po celý rok, takže tato nabídka platí stále.
Součástí voucheru je konzultace po emailu a lahvička vybraných esencí zaslaná poštou. Cena je stejná jako u běžné konzultace  tj. 645 Kč.

Komu voucher darovat? Podívejte se sem, jaké problémy lze  pomocí Bachovy terapie řešit.



Možná znáte někoho, kdo je nakloněn alternativní medicíně a potřebuje pomoci. Je to vhodný dárek například pro studenty, kteří jsou ve zkouškovém období nadměrně stresováni.
Další skupina častých klientů jsou ženy po porodu či rodiny s dětmi, jejichž období vzdoru je velmi náročné.
Aby dárek potěšil, je potřeba ho pečlivě vybrat. Samozřejmě s láskou, ale jen to nestačí.  Je potřeba si dobře rozmyslet, zda by voucher na Bachovu terapii obdarovaného spíše neurazil, ačkoli bude pořízen s láskou a vědomím toho, že svému bližnímu chcete pomoci. Sami  nemůžeme měnit své okolí, pokud ono samo nechce. Můžeme měnit sebe a na naši změnu pak okolí většinou reaguje. Koupi voucheru tudíž můžete nabídnout také někomu, kdo si marně láme hlavu, co koupit Vám. Nebo samozřejmě citlivě zjistit, zda by takového dárku nevyužil někdo z vašich blízkých či přátel.
Každopádně pokud se stane, že bude dárek nevhodný, lze mne do 31.1.2017 vrátit a peníze vám budou vráceny. Platnost voucheru je do 31.12. 2017.
Voucher zasílám v pdf emailem, takže ho můžete zakoupit klidně i na Štědrý den. 

A jestliže nechcete čekat až do Vánoc či narozenin, až Vám někdo voucher daruje, tak mi napište hned. Spolu to vyřešíme.


Žádné komentáře:

Okomentovat