pátek 23. srpna 2013

Jak poznám, že Bachovy esence účinkují, a jak účinkují - 1. část



Originální Bachovyesence připravené na míru úspěšně pomáhají odstranit a překonat nepříjemné psychické stavy a negativní emoce. Základní podmínkou je však správné užívání.

Jak užívat Bachovy esence?

Dodržujte jednoduché pravidlo: Bachovy esence užívejte 4 x denně, vždy 4 kapky. Zdá se to jako jednoduchá věc, ale spousta lidí zapomíná kapky brát pravidelně. Někdy to znamená, že na sobě vlastně ani pracovat nechtějí. Možná si navenek myslí, že ano, že chtějí svoji situaci změnit, cítit se lépe atd. Ale uvnitř jsou momentálně se svým stavem spokojeni a jakýmkoliv změnám jsou uzavřeni. Často se za tím skrývá strach. Strach něco změnit, jít do nejistoty. Pokud by na sobě začali pracovat, respektive kapky by je k práci na sobě nakoply, museli by opustit bezpečnou ulitu sebelítosti a vrhnout se do nejistého světa.
Pokud se vám na sobě nechce pracovat, nemá smysl to lámat přes koleno. Počkejte na „lepší konstelaci“ a do změn se vrhněte, až budete mít trochu více sil.

Bachovy esence poctivě užíváte, co bude následovat?

Bachovy kapky poctivě berete (zapomnětliví si jistě nastaví upomínku a mají kapky na očích v koupelně, na nočním stolku…), co se začne dít? Změny jsou samozřejmě velmi individuální. Mezi první pocity může patřit vnitřní klid, který se rozprostře ve vaší duši. Jindy se začne měnit váš přístup k problému. Můžete např. přímo překonat svůj obrovský strach nebo stavy panické úzkosti. A pokud z počátku nepřekonáte přímo strach, uvěříte, že pokud přijde ataka, situaci zvládnete.

Bachovy esence čistí emoce

Z počátku užívání Bachových esencí se může stát, že se na přechodnou dobu budete cítit hůře. Tato situace však nastává poměrně zřídka. Je to proto, že Bachovy esence čistí vaše emoce, umožňují vám lépe si uvědomit řadu zasunutých myšlenek. Bachovy kapky často sloupnou vrchní slupku, pod kterou se objeví další negativní emoce. Ty je možné následně řešit pozměněním složení další užívací lahvičky.

Žádné komentáře:

Okomentovat