úterý 3. prosince 2013

S bachovkami lepší život už rok a půl

Paní Romana je jedna z mých prvních klientek a bachovky ji doprovází na její cestě životem už více jak rok a půl. Její život je plný zvratů a rozhodně se s ní nemazlí. Bachovy esence ji tak pomáhají to břímě alespoň trochu ulehčit.

Když se z života vytratí radost

Poprvé mne paní Romana kontaktovala s tím, že se jí ze života nějak vytratila radost, takové to běžné každodenní potěšení. Byla tou dobou již dva roky na rodičovské dovolené se synem a do toho ještě pracovala. Měla problém s nedostatkem motivace, začít každý den s pracovními úkoly byla fuška. Kromě toho měla pocit, že je příliš náročná na svého manžela, potažmo na širší rodinu. Vyžadovala jejich pozornost, a když se jí nedostávalo, cítila se velmi nespokojená, což pro eventuelní zlepšení vzájemných vztahů rozhodně nebylo to pravé.

Žárlivost ve vztahu je třeba vymýtit

Měla problémy se občas ovládnout a neztropit manželovi scénu. Ten ji situaci neulehčoval, protože jej každý den kontaktovala žena, která byla jeho obdivovatelkou, o čemž manželka věděla. Nakonec manžel slíbil, že dotyčné důrazně vysvětlí, že takto to dál nepůjde. Všechny problémy v sobě paní Romana dusila, s nikým se o nich nebavila, a to víc ji vnitřně ničily.

Bachovy esence pro lepší vztahy

Připravila jsem pro ni lahvičku esencí, kde byly i některé Bachovyesence pro lepší vzájemné vztahy. Asi za 7 dní se mi paní Romana ozvala s tím, že cítí mnohem lépe, že esence opravdu fungují. Měla hlavně mnohem větší chuť do života, došlo k uvolnění zablokovaných emocí, její duše se počala harmonizovat a trápení ustupovat.
Znovu se mi ozvala za dalších dvacet dní a byla s výsledkem velmi spokojená. Už neměla chuť se hádat s manželem, znovu našla chuť pracovat a méně se litovala.
Pokračovaly jsme pak další lahvičkou, která se týkala jejího strachu z dalšího těhotenství v důsledku traumatu z prvního porodu. Později jsme řešili i vztah s tchýní a tchánem a několik dalších věcí.
Nyní je paní Romana ve složité rodinné situaci a bachovky ji opět pomáhají ji zvládnout. Já si hlavně přeji, aby byla šťastná. A když ode mne nebude potřebovat objednat ani jednu lahvičku, budu jen spokojenáJ



Žádné komentáře:

Okomentovat